Hirdetés

Young Justice: Legacy - mégsem jön Wii U-ra

|

A Little Orbit bejelentette, hogy a Young Justice: Legacy platformjai között nem szerepelnek többé a Wii és Wii U konzolok.

Hirdetés

Noha a The Legend of Zelda: The Wind Waker HD bebizonyította, hogy rengeteg potenciál rejlik a Nintendo egyedi kontrollerrel rendelkező konzoljában, a Young Justice: Legacy fejlesztői mégsem szeretnének élni ezzel a lehetőséggel.

A Little Orbit egy Facebook posztban közölte, hogy több okuk is volt arra, hogy elkaszálják a Young Justice: Legacy Wii-s és Wii U-s változatát, kezdve a minőséget érintő kérdésekig egészen odáig, hogy olyan kihívásokba ütközött a csapat, amiket nem tudtak legyűrni. Természetesen sajnálatukat fejezték ki a meghozott döntés miatt és ez nyilván nem vigasztalja az érintetteket, de elnézést kértek a Nintendo platformjaival rendelkező játékosoktól. A PC, Xbox 360, PlayStation 3, illetve 3DS kiadások változatlanul készülnek és várhatóan "kevesebb, mint egy hónap múlva" megérkeznek.

A Young Justice: Legacy egyébként az azonos című rajzfilmsorozat akció-szerepjáték stílusban készült adaptációja, amely az első és második szezon közötti 5 éves időszakot öleli fel és a játékmenetben egy 12 fős, a Young Justice szuperhőseiből összeállított csapattal kell megakadályoznunk egy gonosz Light nevű szervezetet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)