Hirdetés

A YouTube streaming szolgáltatása most még többet ígér

|

A YouTube továbbra sem lép ki a stream oldalak harcából, inkább ráerősít saját lehetőségeire. És mivel megy neki a Twitch.tv-nek?

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a YouTube nem adja fel a livestream piacot, és minden eszközzel szeretne elcsenni nézőket a Twitch.tv táborából. Ezúttal úgy, hogy beépítette az 1080p 60fps streamelés lehetőségét a HTML5 lejátszóval együtt.

A Twitch már egy ideje rendelkezik a fentiekkel, de viszonylag kevés streamer képes ezeket ott kihasználni a 3500kbps feltöltési limit miatt, tehát papíron ez a megoldás jobb is lehet. A YouTube közvetítések alatt emellett még vissza is tekerhetjük a műsort, ha lemaradtunk valamiről. Mindettől függetlenül a Twtich.tv akkora közösséggel rendelkezik, hogy azért ennél több kell majd a nézők átcsábításához, de az irány alapvetően nem rossz.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)