Hirdetés

YouTube - Hamarosan konzolokon is

|

A PC meghódítása után a YouTube új piacok felé kacsintgat. Hamarosan a PS3 és Wii tulajok sem menekülnek a videók elől.

Hirdetés

Mióta a Google felvásárolta a YouTube-ot feltett szándéka, hogy keres vele egy kis pénzt is. Ez eddig nem nagyon sikerült, viszont legalább boldog, boldogtalan bepereli őket miatta. Ennek ellenére a Google nem adja fel, és új piacok felé nyit a jövőben. A legújabb áldozatok a manapság egyre népszerűbb konzolok. Elsőként a PlayStation 3 és a Wii konzolok tulajdonosai találkozhatnak a direkt nekik tuningolt YouTube csatornákkal. A televíziókra optimalizált verzió nagyobb, jobban látható betűtípust használ a megszokottnál, valamint a videókat is nagyobb méretben játssza le. Sajnos a videóknak csak a mérete növekedett, a minősége nem, így sajnos néha erősen pixeles látványban részesülhetnek a felhasználók. Aki esetleg kíváncsi miben is különbözik a két YouTube, annak szüksége lesz a Firefox-ra, és egy pluginre, amit innen téphet le

 

youtubetv.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)