Hirdetés

YouTube letiltások - itt egy megoldás

|

Ha szeretnéd újra elérhetővé tenni egy videódat úgy, hogy ne vesszenek el a nézettségi adatok, néhány egyszerű lépéssel megteheted.

Hirdetés

A YouTube tényleg próbál lehetőségeihez mérten megoldást kínálni azok számára, akik videóit a szabályzat változása miatt a Content ID letiltotta. Ebből látszik, hogy a szigorítás nem volt teljes mértékben a videómegosztó önálló döntése.

Most satuban van a cég feje, de egy apróság bevezetésével kicsit talán sikerül enyhíteni a gamerek és fejlesztők felháborodásán. Május óta elérhető a továbbra is béta állapotú zenetörlési szolgáltatás, amivel a videóról levághatjuk a jogvédelem alá eső zenét úgy, hogy a videó minősége, beállításai és nézettségi adatai a letlitás előtti állapotban maradnak. Ha szeretnéd a videó újrafeltöltése nélkül megúszni, ezt kell tenned:

1. Keresd ki az érintett videót a videóid közül.
2. Kattints a „Harmadik féltől származó tartalommal való egyezés" linkre
3. Kattints a kék gombra jelezve, hogy tudomásul veszed a figyelmeztetést.
4. Nyisd meg újra a Videókezelőt, majd a videónál kattints a Szerkesztés melletti kis háromszögre, és ott válaszd a Hanganyag opciót.
5. Alul látni fogsz egy feliratot, hogy „Egy dal eltávolítása - Béta", azalatt pedig a dal címét és előadóját, amit a Content ID felismert. Kattints az „A dal eltávolítása” gombra.
6. A videót újra elérhetővé teheted, a zenét most fura hangok veszik át.

A megoldás sokaknak elég a részleges boldogsághoz, működése viszont nem mindig tökéletes, theRadBrad egyik videójánál péládul elcsúszott a hang.

Továbbá ez csak azoknál a videóknál működik, ahol a jogvédett zene felhasználása volt a gond, akik videóit egy játékkiadó tiltatta le, azok megpróbálkozhatnak, de nagy eséllyel nem járnak sikerrel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)