Hirdetés

YouTube - megtámadták a videóinkat

|

Csak te védheted meg a YouTube-os videókat a rakétatámadástól. Veszélyben a GameStar videói, olvasók gyülekezzetek!

Hirdetés

A YouTube egy nagyon aranyos Easter Egget rejtett el az oldalon, ami a videókat a kultklasszik Missile Command nevű játékká varázsolja.

Ha eddig nem töltöttünk volna el hasznosan elvesztegetett hosszú órákat videóról videóra vándorolgatva a YouTube-on, akkor most a cég tesz róla, hogy egy kicsivel több időt töltsünk az oldalon.

A Missile Command egy 1980-as Atari árkád játék, ami meglehetősen komoly függőséget okoz, ezért csak időmilliomosoknak ajánljuk a kipróbálását, hasonlóan az öt legjobb Google doodle játékhoz, amiket összeszedtünk nektek. Ha nem hallgattok a szép szóra és nem pályáztok a hónap dolgozója címre, akkor nincs más dolgotok, mint felmenni a YouTube-ra és a videó lejátszása közben bepötyögni, hogy "1980".

Mondjuk ennél a videónál próbáljátok ki.

 

Vagy ennél.

Esetleg ennél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)