Hirdetés

Hivatalosan is az idei YouTube Rewind a világ legtöbbet dislike-olt videója

|

A YouTube tökéletesen bizonyította, hogy halvány lila fogalmuk sincs arról, mit akarnak a platform nézői.

Hirdetés

Alig egy héttel ezelőtt mutatták debütált a 2018-as YouTube Rewind, amiben az előző évekhez hasonlóan megpróbálták vicces-zenés módon summázni az évet.

Hirdetés

A videót Will Smith nyitja, és olyan arcok jelennek meg benne, mint Marques Brownlee, Casey Neistat, vagy épp Ninja, és olyan témákat érintenek, mint a Fortnite, Bongo Cat, Will Smith helikopteres bungee jumping akciója, vagy az In My Feelings táncos kihívás. Sokan azonban kimaradtak, többek közt például PewDiePie is, aki nem is bánja, hogy ebben most nem kellett részt vennie, annyira kellemetlen lett a végeredmény.

Ott ment félre a dolog, hogy míg a videósok és a nézők elsősorban azt szeretnék, ha a Rewind az év legnagyobb durranásainak állítana emléket, a YouTube inkább arra használja a Rewindot, hogy megpörgesse a legeladhatóbb arcokat a hirdetők előtt. Ennek meg is lett az eredménye, brutálisan gyorsan pörögtek a dislike-ok, tegnap óta pedig hivatalosan is ez a YouTube legmélyebbre süllyedő videója, alig egy hét alatt megelőzve Justin Bieber 8 évvel ezelőtt felkerülő Baby-jét. Ez azért nem kis teljesítmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)