Hirdetés

YouTube rivális a láthatáron

|

A Google kezében lévő YouTube videomegosztó szolgáltatás az egyik legismertebb weboldal az interneten. Kihívója az NBC és News Corp. közös fejlesztése, hátuk mögött olyan nagyvállalatokkal, mint a Microsoft, Yahoo, AOL és MySpace.

Hirdetés

Az online műsormegosztás rengeteg látogatót vonz nap mint nap, így a YouTube rövid idő alatt az egyik leghíresebb weboldallá vált. Ugyanakkor a szolgáltatás méretéből kifolyólag a feltöltött jogvédett anyagok szűrése nehezen kivitelezhető, aminek eredménye jogi perek sorozata. Kiváló példaként szolgál a Viacom részéről a YouTube -- azaz a Google -- számára benyújtott egy milliárd dolláros kártérítési igény.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)