Hirdetés

YouTube-ról MP3 - petíció a betiltás ellen

|

Nektek is feltűnt, hogy pár hete sorra állnak le azok az oldalak, ahol a YouTube videók hangsávját lehetett MP3 formátumba kimenteni? A Google kezdett el keménykedni, de az ellenállás is megindult.

Hirdetés

Azt nem tudjuk megítélni, hogy kinek van igaza, hiszen egy olyan korszakban, amikor a YouTube már fizetős tartalmakkal is próbálkozik, nem csoda, hogy szúrja a szemét a jogvédőknek, amiért egyesek MP3-at készítenek a feltöltött videókból.



Sokaknak azonban nem tetszik az az ötlet, hogy a Google így védi az alapvetően közösségi felület határait (én mondjuk sokkal inkább a régiók alapján zárolt videóktól kapok hülyét, de ez egyéni probléma), máris komoly petíció indult meg tiltakozásképpen, amelyet már 800 ezer ember írt alá. Ha érdekelnek a részletek, akkor a PC World oldalán megjelent cikkből minden kiderül - még a megoldásban is segítséget kaphatsz...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)