Hirdetés

Ys VIII: Lacrimosa of Dana - rosszul fut PC-n, ezért elhalasztották

|

Január végén kellett volna megjelennie, de most már nem tudni, mikor jön az Ys 8 PC-s portja.

Hirdetés

Január pár éve már a japán játékok hónapja, most is bőven van miből válogatnia azoknak, akik szeretik a japánok stílusát. 

Hirdetés

A NIS America szerette volna január 30-án megjelentetni a Ys 8: Lacrimosa of Dana PC-s változatát, viszont kénytelen volt belátni, hogy a játék még nincs kiadásra kész állapotban. Pár hónapja a lokalizációval akadtak gondok, most az alacsony framerate és a memóriaszivárgás az, amivel foglalkozni kell. Eleinte nem akarták nagyon megpiszkálni a kódot, de a legutóbbi bétateszt után látták, hogy így nem tudják hozni a kívánt minőséget. Január végén egy új fejlesztőcsapat segíti a munkát, megnézik, mit tudnak tenni, és ennek függvényében lövik be a megjelenés várható dátumát.

A játék egyébként Nintendo Switchre is érkezik valamikor 2018. folyamán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)