Hirdetés

Yves Guillemot személyesen is bocsánatot kért a cégnél történt zaklatások miatt

|

A vezérigazgató a tegnapi Ubisoft Forward keretében küldött videoüzenetet a közösségnek, melyben reagált a botrányokra.

Hirdetés

A tegnapi Ubisoft Forward kifejezetten izgalmas volt, hiszen nem csak a már bejelentett címekről hallhattunk bővebben, de megismerhettünk néhány egészen új játékot is. A cégnél azonban az elmúlt néhány hónapban komoly botrányok zajlottak azután, hogy kiderült: rengeteg vezető élt vissza pozíciójával, teremtett toxikus légkört és zaklatta alkalmazottait. Ezekre reagált most Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója egy videoüzenetben.

Hirdetés

Miután kiderült, hogy a kiadó felső vezetésétől erednek a botrányok, sokan az ügyvezető lemondását követelték, hiszen mindezekre az ő felügyelete alatt kerülhetett sor. A társalapító cégvezető már akkor kijelentette, hogy esze ágában sincs elhagyni a Ubisoftot, azonban változásokat sürgetett. Ezekről ejtett most pár szót a tegnapi esemény során:

Elmondta: nagyon sajnálja, hogy a cégnél ilyen eseményekre sor kerülhetett, azt pedig még jobban, hogy cserben hagyták azokat, akik zaklatók áldozatául estek.

"Mindenkitől elnézést kérek, aki emiatt sérült. Jelentős lépéseket tettünk, hogy eltávolítsuk vagy szankcionáljuk mindazokat, akik megsértették az értékeinket és szabályzatainkat, és most is azon dolgozunk, hogy fejlesszük a rendszerünket és folyamatainkat."

Kifejtette, hogy egymillió dollárból kialakítanak egy elismerési rendszert, amellyel támogatják a cégnél dolgozó kisebbségeket, hogy a Ubisoft minél változatosabb munkahely lehessen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)