Hirdetés

Zangief, Sonic és Bowser egy filmben - Rontó Ralph kritika

|

Film betöltése… Kérjük, nyomja meg a Start gombot! Játék indul!

Hirdetés

Első szint: Ismerkedés a világgal. Főhős neve: Rontó Ralph. Leírás: nagytermetű, lapát kezű antihős a Javító Felix nevű, 30 éves, 8bites játékból, aminek szerepét megunva elhagyja saját világát, hogy elismerésre találjon, és ennek érdekében megjár egy friss és modern akciójátékot (azaz egy First Person Shooter-t, röviden: FPS-t), valamint egy cukor mázzal (szó szerint) nyakon öntött autóversenyzős game-t.

Itt egy idegesítően édes szövetségesre lel Vanellope von Cukk személyében, miközben kalandjaik során nem csak önreflexív, kikacsintós utalásokat és poénokat sütnek el a moziterembe betévedt – egykori és jelenlegi – gamerek felé, hanem mindemellett saját játékukat is meg kell menteniük nem kevés veszélytől.

A kritikát a CineStar honlapján olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)