Hirdetés

Zárt bétában próbálhatjuk ki a Ubisoft extrém sportos újdonságát

|

A Riders Republic tesztkörére még augusztusban sor kerül, és már lehet regisztrálni is rá.

Hirdetés

A 2016-ban debütált, téli és extrém sportokra fókuszáló Steep nem lett a Ubisoft legsikeresebb terméke, még annak ellenére sem, hogy alapvetően elég érdekes koncepcióra építkezve alkotta meg a játékot a Ubisoft Annecy. A csapat viszont emeli a tétet a következő művében, a Riders Republic ugyanis még sportágat vegyít magában, ráadásul elég méretes játékostábor gyűlhet össze majd az egyes pályákon.

Talán az extrémsportos MMO jelző illik a legjobban a Ubisoft újdonságára, amiben a játékosok többedmagukkal biciklizhetnek a hegyekben, síelhetnek vagy éppen snowboardozhatnak, de a többjátékos módok mellett elvileg még karrier is lesz a játékban. A Riders Republic megjelenése a tervek szerint ősszel lesz esedékes, viszont a Ubisoft hamarosan lehetőséget ad arra, hogy kipróbáljuk a mókát.

Hirdetés

Magyar idő szerint augusztus 23-án, 9:00-kor veszi kezdetét a zárt béta, ami augusztus 25-én, 18:00-kor ér véget. Nem lesz tehát túl sok idejük a játékosoknak arra, hogy élvezzék a virtuális extrém sportokat, de arra talán jó lesz ez a teszt, hogy némi ízelítőt adjon a Ubisoft újdonságából. Ha szeretnétek ti is kipróbálni a játékot, akkor ezen az oldalon regisztrálhattok a bétára, a megfelelő platform kiválasztásával.

Azt nem tudni, hogy hány szerencsés játékost választ ki a Ubisoft, de a tervek szerint már augusztus 21-étől módunkban lesz előtölteni a játék fájljait.

Hivatalosan egyébként október 28-án érkezik meg a Riders Republic PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, Series S-re, Google Stadiára, de még az Amazon Lunán is játszható lesz. Jó sok platformon bringázhatunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)