Hirdetés

Bosszúállók: Ultron kora - ilyen játék tuti készül belőle

|

Nem kell LEGO Marvel's Avengers-ig várni egy jó Bosszúállók játékra: hamarosan jön egy másik, hivatalosan licencelt cím is, ráadásul szinte minden platformra.

Hirdetés

A Zen Studios már nem először szerződik le a Marvellel, sőt, nem is ez az első alkalom, hogy a Bosszúállók okán.

Április 21-én jön egy új asztal a Pinball FX2-höz (avagy Zen Pinball 2-höz), a Marvel's Avengers: Age of Ultron, mellyel egyedi módon élhetjük újra Amerika kapitány, Vasember, Thor, Hulk, a Fekete özvegy és Sólyomszem Ultronnal és seregével való harcát. Minden hőshöz külön minijáték tartozik, Sólyomszemmel például az ő szemszögéből lőhetünk célba, de egy verekedős jelenetet is végigjátszhatunk, amiben Vasember és Ultron mérkőznek egymással. Még a nehézségi szinteket is váltogathatjuk.

A Marvel's Avengers: Age of Ultron asztal tehát két hét múlva jelenik meg PC-re, konzolokra és mobil platformokra (értelemszerűen azokra, amelyekre a Pinball FX2 / Zen Pinball 2 is kapható).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)