Hirdetés

Háromszáz embertől vált meg a The Elder Scrolls Online fejlesztője

|

Szomorú hírek érkeztek az Elder Scrolls Online fejlesztőinek háza tájáról, ugyanis ha minden igaz, rengeteg alkalmazottnak kellett távoznia a cégtől.

Hirdetés

Elég sok az aktivitás a The Elder Scrolls Online szerepjátéka körül mostanában, hiszen legutóbb akár egymillió dollárt is nyerhetett egy szerencsés kiválasztott, nemrégiben pedig ingyen kipróbálhatta mindenki, aki amúgy még kétkedett a játék minőségében. Most sajnos nem tudunk ennyire jó híreket hozni, ugyanis a játékot fejlesztő Zenimax egyik irodájában hatalmas leépítés történt.

Egyes jelentések arról számolnak be, hogy a Zenimax bezárta az egyik írországi terméktámogatással fogllakozó irodáját, ami azt jelenti, hogy nagyjából 300 ember vesztette el az állását. Állítólag már csak egy maréknyi alkalmazott dolgozik a cégnél, azonban megerősíteni ezt még nem tudjuk, mivel a cég egyelőre nem reagált a sajtó kérdéseire.

Nem nehéz találgatni a háttérben, hiszen az igazság az, hogy a cég már egy ideje küzd azért, hogy valahogy népszerűbbé és vonzobbá tegye a játékot, ami konzolon sem teljesít jól. Korábban elhagyták az előfizetéses modellt, majd később a fent már említett pénznyereménnyel és ingyenes hétvégével igyekeztek magukhoz csalogatni az új játékosokat, így könnyen lehet, hogy a kiadások csökkentése érdekében történt a leépítés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)