Hirdetés

Zeno Clash - Ágyban, párnák közt

|

Felbukkant néhány kép a dél-amerikai játékfejlesztés hírnevét öregbíteni hivatott, roppant eredeti Zeno Clash-ből.

Hirdetés

Nem mondhatnánk, hogy a Santiago de Chile kies városában működő ACE Team az információ folyamatos áradatába szándékozik belefojtani bennünket. Inkább kiéheztetésre játszanak az első projektjükön dolgozó srácok. A szürreális, néhol már-már Dali munkásságát idéző környezet a Source motor révén kel életre, s a közelharc legalább akkora hangsúlyt kap, mint a Dark Messiah-ban. Elvileg idén jelenne meg, ám a pezsgővel még érdemes várnotok. Elég egyetlen pillantást vetni a képekre, vagy a korábbi trailerre, s máris egyértelmű, hogy arról az egyedi és eredeti alkotásról van szó, amellyel a kiadók nem szívesen kockáztatnak.

Zeno Clash - 4. kp Zeno Clash - 3. kp Zeno Clash - 2. kp Zeno Clash - 1. kp


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)