Hirdetés

Zeno Clash demó a Steam-en

|

Letölthető a punk-fantasy világba csomagolt Zeno Clash demonstrációs verziója.

Hirdetés

Ha szeretnénk megvásárlása előtt próbakörre vinni az innovatív játékelemekkel megspékelt produktumot feltétlenül szükséges rendelkeznünk Steam felhasználói fiókkal. Steam regisztráció nélkül sajnos nem tudjunk működésre bírni a Zeno Clash demóját, melyben a testvéri kötelékből kitaszított Ghat karakterének bőrébe bújhatunk bele.

A belső perspektívából személt világ egyben brutális és magával ragadó, minderről a grafikailag megerőszakolt és tökéletesített Source motor gondoskodik, nem véletlen miért tartják házon belül demóverzióját. Belekóstolhatunk egyjátékos kampányába és az első Challenge Tower megméretetésbe. A közel húszdolláros áron megvásárolható Zeno Clash egyaránt meleg fogadtatásban részesült a kritikusoktól és kalózoktól. A Steam klienst letölthetitek a Steam oldaláról, amennyiben kérdésetek merülne fel használatával kapcsolatban dobjátok be a hozzászólások közé. Emlékeztetőül figyelmetekbe ajánljuk a GameStar TV felhozatalában található Zeno Clash Gameplay videót és a minimális rendszerkövetelményeket:

Minimális rendszerkövetelmények:

Operációs rendszer: Microsoft® Windows® XP / Vista / Vista64
Processzor: Intel® Pentium® 4 3.0 GHz
Memória: 1 GB RAM
HDD: Legalább 3 GB szabad lemezterület
Videókártya: 128 MB, Shader model 2.0, ATI 9600, NVidia 6600 vagy jobb
Hangkártya: DirectX® 9.0c kompatibilis hangkártya
DirectX® verzió: DirectX® 9.0c, DirectX® 10

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)