Hirdetés

Zeno Clash - Jövőre tombol a chilei őrület

|

Akadt már néhány játék, ami a Valve-féle Source motort használta, de mind közül a Zeno Clash tűnik a legőrültebbnek.

Hirdetés

A chilei ACE Team első komoly projektjéhez a kis igénye ellenére látványos dolgokra képes Source motort választotta. A punk-fantasy Zeno Clash-ről meglehetősen ritkán áll modunkban beszámolni, hiszen nem áll mögötte sokmillió dolláros marketinggépezet, sem egy tőkeerős kiadó. Egyelőre.
2009. februárjáig még sok minden változhat, ugyanis a fejlesztők akkor tervezik piacra dobni alkotásukat.

Zeno Clash - 7. kp Zeno Clash - 6. kp



A Zeno Clash énközpontú (gy. first person) akciójáték, amely a lőfegyverek (már azok is eléggé agyamentek) ellenére elsősorban a közelharcra fókuszál. Ha valaki emlékszik még a Dark Messiah of Might & Magick remekül kivitelezett összecsapásaira, akkor sejtheti, hogy nagyjából mit várhat a Zeno Clash-től. A grafikai stílus azonban merőben más úton jár. Extrém, és akkor még finom voltam.

Zeno Clash - 5. kp Zeno Clash - 4. kp



A történetről egyelőre csak annyit árultak el a fiúk-lányok, hogy a főhőst valami csúnya botlás miatt száműzik törzséből, és saját fivérei vadásznak rá. Kétségbeesésében nekivág a tiltott sivatagnak. Átkelvén rajta egy olyan világ létével szembesül, amit el sem tudott volna képzelni.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)