Hirdetés

Zeno Clash - Kérjük, ne lopjátok el a játékunkat!

|

A Zeno Clash mögött álló chilei fejlesztőcsapat egyenesen a warezoló játékosközösséghez fordult, munkatársai arra kérik őket, adjanak nekik esélyt a túlélésre.

Hirdetés

A nem történelmi értelemben vett kalózkodás a szélessávú internetkapcsolatok elterjedésével soha nem látott méreteket öltött a hatóságok, a jogvédő szervezetek és mindenek előtt a kiadóvállalatok és fejlesztőstúdiók szerint.



A némi csúszás után végül csak megjelent PC-exkluzív, Source motoros Zeno Clash sem kivétel, ugyanis az egyelőre dobozos változatban nem kapható alkotás már egy ideje közkézen forog, s gyakorlatilag bárki hozzáférhet, aki úgy érzi, nem tud és/vagy nem akar fizetni érte.
Miután az saját szemszögű kameranézetből játszható bunyós, lövöldözős, enyhén bizarr és szürreális kaland a latin-amerikai stúdió szerint csak a kezdet lenne, és nem a vég, a megfelelő fórumokon nyílt levélben fordulnak fejlesztői a játékostársadalom warezoló tagjaihoz. Carlos Bordeu - aki felvállalta a szószóló szerepét - arra kéri a játékosokat, legyenek türelemmel, hiszen keményen dolgoznak azon, hogy mielőbb a nyilvánosság elé tárhassák a Zeno Clash játszható demóját, aki pedig ennek ellenére illegális forrásból szerzi be a játékot, legyen már oly jó, és vásárolja meg, amennyiben tetszik neki.



Az ACE Team ugyanis egy kis csapat, akik kevés pénzből, mindenféle hátszél nélkül végzi munkáját, s nem csupán az esetleges folytatás múlhat a Zeno Clash fogadtatásán, hanem a stúdió fennmaradása is.
A srácok tehát elmondták, amit elmondhattak az ügyben, a többi már valóban csak a játékosokon áll, vagy bukik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)