Hirdetés

Zeno Clash - Kinek hiányzott az eredetiség?!

|

Valami roppant hangulatos, egészen egyedi dolog formálódik az Andok szívében. Ráadásként PC exkluzív a kicsike.

Hirdetés

Chile eddig nem nagyon képviseltette magát a videojátékok pantheonjában, azonban idén fordulhat a kocka. Egy újonc csapat (ACE Team) első szárnypróbálgatásáról van szó, mely a Valve Source motorjára támaszkodva igyekszik új ízt csempészni a játékok közé. Látványvilág tekintetében mindenképpen egyedinek nevezhető az alkotás.
A kissé elborult fantasy környezetben a szintént Source motoros Dark Messiah mintájára közelharcra is számíthatunk, ám a látottak alapján kevésbé véresen ábrázolva.
A Santiagoban székelő csapat legismertebb tagja a zeneszerző, Pedro Macedo Camacho, aki a már megjelent Fury, és a még fejlesztés alatt álló A Vampyre Story dallamaiért felel.
Részletekért (pl.: a roppant barátságos gépigény) fáradjatok a hivatalos oldalra.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)