Hirdetés

Zeno Clash: Unlimited Edition Xbox 360-ra

|

2010 tavaszán az Xbox 360 hívei is kipróbálhatják a belső nézetű szürreális akció-kalandot.

Hirdetés

Korábban már írtunk a chilei ACE Team azon szándékáról, hogy a tervezés alatt álló Zeno Clash 2 premierjét megelőzően Xbox 360 konzolon is elérhető legyen első játékuk, vagyis a Zeno Clash.



A kaliforniai kiadó, az Atlus karolta fel a projektet, s döntött úgy, hogy XBLA címként megjelenteti a némileg módosított Zeno Clash: Unlimited Edition című alkotást. A szürreális látványvilágának köszönhetően több díjat bezsebelő játék javított változata 2010 márciusában kerül fel az Xbox Live hálózatára. Amiben eltér PC-s testvérétől, az például a kooperatív módban is játszható Tower Challenge.



Úgy tűnik, jókor döntött úgy a Microsoft, hogy a technikailag lehetséges plafonig, vagyis 2 GB-ra emeli az XBLA játékok méretkorlátját. Nem elképzelhetetlen, hogy a jövőben több hasonló, korábban csak PC-n megjelent játék kerül ilyen formában az X360-as játékosok birtokába.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)