Hirdetés

Készül a SOCOM szellemi örököse

|

Taktikus játékmenetet ígérnek a projektjük kivitelezéséhez Unreal Engine 4-et választó fejlesztők.

Hirdetés

A SOCOM U.S. Navy SEALs sorozat 2002-ben debütált és elég sok rész készült hozzá az évek során, amelyekben belekóstolhattunk az amerikai haditengerészet SEAL-egységeinek életébe. Utoljára 2011-ben kapott folytatást a taktikus játékmenetet TPS nézettel ötvöző PlayStation-exkluzív széria, és aligha várható folytatás. A rajongók szívében keletkezett űrt talán betöltheti egy hasonló stílusú alkotás, de ennek az is feltétele, hogy szorosabb barátságot kössenek a PC-vel.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy egy indie fejlesztőbrigád belevágott a Zero Six - Behind Enemy Lines elkészítésébe, ami az eddigi információk alapján gyakorlatilag a SOCOM szellemi utódjának tekinthető. A fejlesztők a TPS-nézetű taktikázás és az FPS-mechanikák használatának izgalmas egyvelegét ígérik, mindehhez pedig az Unreal Engine 4 szolgáltatja az alapot. A tervek szerint rombolható környezetben lövöldözhetünk és dinamikusan váltakozó napszakokat is kapunk, amelyek elég sokat dobhatnak a kaland realisztikusságán.

A Zero Six sötét és komolyabb hangvételű sztorija egy, az Oszáma bin Láden terroristavezérrel is végző SEAL Team Sixen alapuló speciális osztag körül forog majd, de erről egyelőre még nem kaptunk részleteket. Viszont azt már tudjuk, hogy a fejlesztők kompetitív többjátékos módot is szeretnének a játékukba rakni, ami kifejezetten jó ötletnek tűnik.

Megjelenési dátumról egyelőre még nagyon korai lenne beszélni, de a srácok hoztak nekünk egy csokornyi képet a játékból, és a hivatalos oldalon már lehet jelentkezni az alfatesztre is.

Szerintetek lehet jövője ennek a projektnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)