Hirdetés

Zidane-botrány a vírusos weboldalakon

|

Különféle vírusok a futball-vb döntője és a francia Zinédine Zidane körül kialakult pletykák révén próbálnak megtévesztő módon számítógépeket megfertőzni. A futball világbajnokság előtt már számos olyan féreg, illetve trójai program bukkant fel, amelyek a VB-vel kapcsolatos pletykák, álhírek terjesztésével vagy belépőjegyek felajánlásával próbálták felkelteni a felhasználók érdeklődését. A világbajnokság során is gyakran jelentek meg hasonló trükköket alkalmazó kártékony programok. Arra lehetett számítani, hogy a VB után ezek a vírusok eltűnnek, azonban ez nem így történt. A rafinált vírusírók most a sportesemény utózöngéivel vannak elfoglalva, és kártékony programjaikat elsősorban a Zidane fejelésével kapcsolatos pletykákat tartalmazó emailek, illetve weboldalak révén próbálják terjeszteni. Tovább >>

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)