Hirdetés

Ziggs Arcade Blast - megjelent a Riot Games platformer játéka

|

A Riot Games fejlesztői tartottak egy game jamet a napokban, ahol a rajongók javaslatait figyelembe véve csináltak egy kisebb játékot.

Hirdetés

Játékfejlesztő és szoftverfejlesztő cégeknél egyaránt jellemző, hogy legalább egy évben egyszer pár napot arra szánnak, hogy új ötletekkel kísérletezzenek, amelyek közül a legjobbakból akár még lehet is valami. A Riot Games is tartott a napokban egy ehhez hasonló game jamet, a végeredmény pedig most ingyenesen letölthető.

A 48 órás Thunderdome X nevű esemény során a Riot csapatának néhány tagja a közösséget kérdezte arról, hogy milyen játékot kellene megcsinálniuk, majd az Instagramon mutatták meg a rajongóknak, hogy éppen hol tartanak. Az elkészült játék a Ziggs Arcade Blast című 2D platformjáték lett, melyben Ziggset irányítva kell navigálnunk, hogy a végén egy másik hőssel, Branddel vegyük fel a harcot.

A játék egyébként ingyenesen letölthető, ha szeretnétek kipróbálni, akkor nincs más dolgotok, mint ide kattintani. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)