Hirdetés

Zöld Lámpás játékmenet

|

Újabb szuperhősös film, újabb játékfeldolgozás...

Hirdetés

Nem mindegyik képregényből készült film sikerül rosszul, de a képregények nem véletlenül vannak olyan formában, amilyenben.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Zöld Lámpás rossz film lesz-e, vagy sem, csak azt, hogy a képregények olvasva a legjobbak, a filmek pedig akkor, ha eredeti ötletből készülnek.

No de lássuk, miről is van itt szó: június 16-án érkezik a DC Comics egyik karaktere, a Zöld Lámpás (Green Lantern) a mozikba.  A főszerepben Ryan Reynolds, aki már az X-Men: Wolverine Originsben is szuperhősködött, Deadpoolként. A film kapcsán úgy érezték a készítők, hogy ide bizony kell egy videó játék feldolgozás is, ennek játékmenet előzetesét láthatjátok alább:

Reméljük, nem úgy sikerül majd, ahogy a legtöbb hasonló kezdeményezés. A Green Lantern: Rise of the Hunters PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, DS-re, 3DS-re és Wii-re is érkezik, június 10-én. (Most az egyszer nem bánom, hogy a PC kimarad...)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)