Hirdetés

Bővül még a Zombie Army 4: Dead War hullákkal teli világa

|

A Rebellion bejelentette, hogy milyen ingyenes és fizetős DLC-kkel készül.

Hirdetés

A múlt hónapban visszatértek a náci zombik, hogy tesztünk szerint remek trash szórakozást nyújtsanak (főleg kooperatív módban). Aki még nem unta meg a fejlövések kiosztását, az hamarosan újabb tartalmakkal gazdagodhat, ugyanis a fejlesztőcsapat felvázolta a jövőbeli terveit. A Rebellion egy trailerben ismertette, hogy milyen ingyenes és fizetős tartalmakkal készül meghosszabbítani a Zombie Army 4: Dead War szavatosságát. 

Hirdetés

Utóbbiak közül az első már meg is jelent, ez a Terror Lab, amely egyike a Hell Cult minikampány három epizódjának, mellette pedig jött egy új karakter (American Sea Captain), egy új jelmez (Classic Boris Outfit) és három új fegyvercsomag (PPSH Submachine Gun Bundle, M1 Semi-auto Carbine Bundle, Molten Lava Weapon Skins). Érkezett azért olyan loot is, amit minden játékos ingyen bezsebelhet: a horda mód bővült egy új térképpel (Undead Wood). Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy a következő hónapokban mikre számíthattok még, mindenképpen csekkoljátok az alábbi videót: 

A Zombie Army 4: Dead War már elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. Ti próbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)