Hirdetés

Zombie Army 4: Dead War - jövő februártól újból irthatjuk a zombikat

|

A Rebellion a megjelenési dátum mellett a gyűjtői kiadás tartalmát is leleplezte.

Hirdetés

Jövő év elejétől tovább folytatódik a Zombie Army sorozat, a trilógiát követően ugyanis a Rebellion elkészítette a Dead War című negyedik részt is. A megjelenési dátumot egy hangulatos videóval jelentette be a fejlesztőcsapat, és már a gyűjtői kiadás is előrendelhető.

Hirdetés

Zombie Army 4: Dead War 2020. február 4-én fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is. A júniusi E3 óta nem sok anyagot láthattunk a játékból, most viszont egy kellően akciódús és véres kedvcsinálót is kaptunk, amelyben a zombi Hitler is felbukkan.

A játék gyűjtői kiadásának legizgalmasabb darabja pedig egyértelműen a zombicápa figura, ami kellően bizarr módon mutathat a nappaliban vagy egy dekorációkkal teli polcon. A fémdobozos csomagban még helyet kap többek között egy 60 oldalas Art Book, a játék letölthető zenéje, illetve a játékban feloldható Undead Airman karaktercsomag is.

Nektek hogy tetszik a Zombie Army 4: Dead War, befizettek egy újabb zombi-hentelésre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)