Hirdetés

Egy videóban minden, amiért fantasztikus lehet a Zombie Army 4: Dead War

|

Zombi cápák, zombi tankok, zombi varázslók az egyik oldalon, spéci fegyverek a másikon. Hat és fél percben foglalja össze a Rebellion, mit érdemes tudni a Zombie Army sorozat következő részéről.

Hirdetés

2013-ban jelent meg az első Nazi Zombie Army játék, mely azzal a gondolattal játszott el, hogy mi történt volna, ha a második világháború végefelé Hitler zombihadsereget szabadít a világra. A Sniper Elite sorozat spin-offja annyira sikeres lett, hogy már a negyedik rész érkezik; sajnos az, hogy Hitlert a pokolra küldtük, nem oldotta meg a problémát, a világban még mindig kényelmetlenül sok a túlvilági lény.

Hirdetés

Számos új zombival kell szembenéznünk a kampány során, egyedül vagy három társunkkal együtt. Kapunk egy adag felturbózott fegyvert, képességeket, de a pályák kreatívkodásra is lehetőséget adnak; csapdákat használhatunk, ahogy a Strange Brigade-ben. A többiről az alábbi videó mesél.

A játék megjelenése február 4-ére várható, PC-n (az Epic Games Store-ban kell majd keresni), PlayStation 4-en és Xbox One-on játszhatunk majd vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)