Hirdetés

Iszonyatosan para, amit a Zombie Army 4 művel a PS4 kontrollerével

|

Készüljetek fel, hogy ha leszünetelitek a játékot, nem fog majd elengedni titeket.

Hirdetés

A Sniper Elite sorozat náci zombikkal kecsegtető spin-offja annyira sikeres tudott lenni, hogy már a negyedik rész jelent meg a héten a Rebellion szériájából, a Zombie Army 4: Dead War játékmenetében pedig számos új élőhalottal vehetjük fel a harcot egyedül vagy három társunkkal együtt. A fejlesztőcsapat a közelmúltban már próbálta a tudtunkra adni egy több mint hat perces videóval, hogy milyen horrorisztikus élményekre számíthatunk a játékuktól, de van, amire nem figyelmeztettek. 

Hirdetés

Megszokhattuk már az évek során, hogy a fejlesztők különleges módon használják fel a DualShock 4 beépített hangszóróját (a Death Strandingben például a BB kommunikált így velünk), a Zombie Army 4: Dead War esetében viszont sokkal ijesztőbb funkciót találtak ki hozzá: ha szüneteltetjük a játékot és félretesszük pár percre a PS4 kontrollerét, akkor megszólal egy hátborzongató - valószínűleg zombitól származó - hang, és hol arra ösztönöz, hogy térjünk vissza, hol arra, hogy játsszunk vele. Meghallgathatjátok az alábbi videóban:

A Zombie Army 4: Dead War már elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is. Ti tapasztaltátok már ezt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)