Hirdetés

Zombie Army 4 - ütős videón a játékmenet

|

A náci zombik megint megpróbálják megkeseríteni az életünket, de ők húzzák a rövidebbet.

Hirdetés

Az E3 alatt kaptunk már egy kifejezetten hangulatos trailert a Sniper Elite spin-off negyedik részéhez, de ha valakinek ez nem elég, akkor a fejlesztők most egy közel 10 perces gameplay videóban el is magyarázzák, hogy mire számíthatunk a játéktól.

Hirdetés

Az alábbi videóban a játék első pályáját láthatjátok, méghozzá fejlesztői kommentárral. A srácok elmesélik, milyen újítások kerültek be az eredeti trilógiához képest. Vannak például új fegyverek és perkek, de az elektromosság is nagyon fontos szerephez jut, úgyhogy ha az egyszerű mészárlás helyett valami taktikusabbra vágytok, akkor mindenképp nézzetek bele!

A Zombie Army 4 valamikor jövő év elején debütál majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)