Hirdetés

Zombie Army Trilogy trailer - most már tényleg tessék a földben maradni! (videó)

|

Az új trailer részletesen bemutatja, mire is számíthatunk a Zs-kategóriás horrorfilmeket idéző Sniper Elite-spinofftól. Jön az élőhalott Hitler és hozza a haverokat is.

Hirdetés

Szépen lassan, majdhogynem észrevétlenül mögénk settenkedett a Sniper Elite mellékvágányának újgenerációs kiadása, a Zombie Army Trilogy. Egy hét múlva, március 6-án már a boltokba is kerül a Sniper Elite Zombie Army Trilogy. Így a készítők egy részletes trailerben foglalták össze, mit is várhatunk, ha náci zombikkal akarunk összecsapni.

A most kiadott videóban több pont visszaköszön abból a hét érvből, amit korábban felhoztak amellett, hogy a Zombie Army Trilogy bizony pokolian jó lesz. Így megnézhetjük, milyen kampányokat játszhatunk végig, és ezekben milyen ellenfeleket likvidálunk majd százasával. Továbbá láthatjuk azt is, mindezt milyen fegyverekkel és robbanószerekkel tesszük majd, és végül, hogy a kampány mellett milyen módokban pufogtathatunk, ha már a történetet unjuk. Nos, nem is húzzuk az időt, nehogy a türelmetlen rajongók a zombik közé dobjanak minket is, íme a trailer.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)