Hirdetés

Zombie Army Trilogy - megint formában a náci zombik

|

A Sniper Elite zombis mellékszála egy harmadik résszel bővül, és az így trilógiává váló sorozatot PC mellett konzolokra is kiadják. Lesz még egy horda mód is.

Hirdetés

A Sniper Elite sorozat kétség kívül a stílus egyik legjobbja, és bár elsőre sokan kételkedtek benne, a Rebellion által megalkotott náci zombikat felvonultató spin-off részek bizony igen nagy sikereket értek el.

A csapat ezért most úgy döntött, hogy egy harmadik résszel is kibővítik az immár trilógiának számító sorozatot, és hogy biztosan senki ne maradjon ki belőle, az egészet egyben kiadja a jelenlegi konzolgenerációra is. A Zombie Army Trilogy Xbox Live-on és a PSN-en keresztül lesz elérhető, a három rész mellett pedig egy új, horda módot is tartalmazni fog.

A trilógiát természetesen a PC-s tábor is megkapja, aki megvette az előző részeket, a teljes csomaghoz olcsóbban juthat hozzá. Természetesen ahogy a Sniper Elite 3-ban, most is maga Hitler lesz az egyik célpont, akik (megint) ki kell iktatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)