Hirdetés

Zombik jönnek a Call of Duty: Warzone-ba?

|

Újabb utalások bukkantak fel a Call of Duty: Warzone-ban, melyek szerint hamarosan élőholtak lepik el a battle royale csatateret.

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy a Call of Duty: Warzone fejlesztői egy zombitámadás első hullámát készítik elő. A játék legutóbbi frissítésében rejlik néhány utalás, melyek az élőholtak érkezését sejtetik. A korábbi pletykák szerint az Infinity Ward azt tervezi, hogy a következő CoD bejelentésével egy időben dobják be a rohangáló hullákat a Warzone csataterére.

Hirdetés

A játékosok elkezdték felkutatni a zombikra utaló nyomokat, és találtak is párat, melyek ráadásul Spaceland zombik érkezését vetítik előre. Ezek ugyan lehetnek egyszerű easter eggek, de meglepődnénk, ha egy Black Ops epizód érkezését nem így akarnák felvezetni.

A Call of Duty közösség ugyanis arra számít, hogy a következő CoD rész egy Black Ops reboot lesz, ami a Cold War alcímet kapja majd. Ha tényleg ez a helyzet, akkor nagyon szépen összecsúsznak a szálak, és akkor adja majd magát a Warzone csataterét elözönlő zombiroham. Hogy ebből mi fog megvalósulni, azt csak a későbbiekben fogjuk megtudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)