Hirdetés

Zombikkal bővülhet a Red Dead Online halloween alkalmából

|

Több játékos már különböző élőhalott karaktermodelleket talált a fájlok között.

Hirdetés

Halloween ünnepéig még bő egy hónap van hátra, ez idő alatt várhatóan számos játék fejlesztője/kiadója jelent majd be tematikus tartalmakat és eseményeket. A Red Dead Online fájljaiban turkáló adatbányászok felfedezése nyomán valószínűnek látszik, hogy a Rockstar is különleges, rengeteg zombit felvonultató frissítéssel készül az alkalomra.

Hirdetés

A Red Dead Redemption világától egyébként sem áll messze ez a stílus, elég csak a 2010-ben kiadott, igencsak mackós Undead Nightmare DLC-re gondolnunk. Sőt, már rajongói mod is készült a Red Dead Online-hoz, ami rothadó élőhalottak csoszognak agyvelőre éhesen. A Red Dead Guides csapat beszámolója alapján már közel félszáz új karaktermodellt fedeztek fel, valamint ezek mellett az ünnephez kapcsolódó ruházatokra is bukkantak. Mindet összegyűjtötték egy videóban, amit alább megnézhettek.

A Rockstar egyelőre nem adott ki hivatalos közleményt a híresztelésekkel összefüggésben, de aligha lehet szó véletlen egybeesésről. Ti szívesen látnátok zombis eseményt a Red Dead Online-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)