Hirdetés

Zombis DLC-t kap a Watch Dogs: Legion

|

Watch Dogs: Legion of the Dead címmel érkezik a Londont élőhalottakkal elárasztó DLC.

Hirdetés

A Watch Dogs: Legion holnap kapja meg a 4.5-ös frissítési csomagot, egyelőre csak alfa verzióban, és kizárólag PC-n, de ezzel párhuzamosan pedig elindul a Watch Dogs: Legion of the Dead DLC is. Egy gyakorlatilag egy kooperatív PvE játékmód lesz, melyben összesen négy elszánt zombivadász veheti fel a harcot a Londonban császkáló élőhalottakkal.

Az amerikai IGN egy nagyjából 20 perces alfa játékmenet anyagban bemutatta, mire is számíthatunk majd a Watch Dogs: Legion of the Deadtől.

Hirdetés

A videóban látott misszióban a négy játékosnak be kellett zsákolni pár túlélőcsomagot, majd ezekkel egy mentőhelikopter felé vették az irányt. Maguk a zombik alapvetően nem mozognak nagyon gyorsan, de ha a közelünkbe kerülnek, akkor hirtelen sprintelésre kapcsolnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)