Hirdetés

ZombiU - egyre biztosabb, hogy érkezik Xbox One-ra

|

Eddig csak pletyka szintjén volt szó a ZombiU más konzolokra érkező portjairól, viszont egy újabb forrás erősítette meg a U betűt elhagyó Zombi érkezését.

Hirdetés

Néhány év csend után idén nem csupán a ZombiU végül törölt folytatásáról kerültek elő pletykák, hanem arról is, hogy a Ubisoft feladja zombis projektje Wii U-exkluzivitását, és a nyolcadik generáció másik két konzoljára is kiadja az elég érdekes túlélő horrort. A minden hivatalos forrást nélkülöző pletykánál most egy sokkal biztosabb forrásból gondoljuk, hogy Xbox One-ra is érkezik a játék.

A Nintendo konzoljára utaló U betűt lehagyva ugyanis a Zombi című játékot nyújtotta be az ausztrál hatóságnak korhatári besorolásra a Ubisoft. Érdekes módon annak ellenére, hogy az eredeti játék általában 18 év felettieknek szóló besorolásokat kapott, a híresen szigorú ausztráloknál csupán 15 év alattiaknak nem ajánlott  a Zombi. Ez persze feltételez egy PS4-es változatot is, viszont azt kíváncsian várjuk, hogyan oldják meg a Wii U gamepad feature-jeinek kiváltását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)