Hirdetés

Zombivírus mérgezi a World of Warcraft tesztszervereit

|

A Shadowlands kiegészítő megjelenését felvezető eseménysorozat jelenleg tesztelés alatt áll a PTR szervereken. Mármint tesztelés alatt állna, ha nem lenne tele hullákkal Stormwind minden utcája.

Hirdetés

A Shadowlands történetének elején Slyvanas széttépi a Lich King koronáját, a Helm of Dominationt, ezzel pedig szabadjára ereszti a holtak hordáit Azeroth világában. Ez komoly következményekkel jár majd, amit mi magunk is érezni fogunk a kiegészítő megjelenését megelőző hetekben. Jönnek az élőholtak, és egy veszélyes fertőzést is hoznak magukkal.

Hirdetés

A világban felbukkanó zombik felfalnak mindent és mindenkit, a közelükben lévő játékoskaraktereket pedig megfertőzik, akik maguk is zombivá válnak, továbbterjesztve a fertőzést. A leírtak egy eseménysorozat részét képezik a 9.0-ban, és jelenleg ezt a játékmechanikát próbálgatják a PTR szervereken. Talán senki nem fog meglepődni, ha elmondjuk, hogy Azeroth tesztverziója jelenleg nem a legszebb hely a virtuális térben.

A fővárosok utcáit tetemek borítják: az NPC-ket széttépték a zombik, így az aukciós ház és a bank se üzemel, és továbbá nincs kitől küldetéseket felvenni, sem olyan akinek leadhatnánk azokat. A WoW egyik dizájnere, Jeremy Feasel elmondta, hogy a scourge invázió nagyjából úgy működik a tesztszerveren, ahogy az majd az éles verzióban is fog, azzal a különbséggel, hogy csak naponta néhány órán át lesz aktív.

So this was about...An hour after people discovered this? The results were hilarious. from r/wow

A zombirohamokon felül számíthatunk még különféle eseményekre a Shadowlands előtti időszakban: Northrenden új főellenségek és zsákmány vár majd ránk, és több új sztoriküldetés is bekerül a játékba, amelyek megágyaznak a túlvilágra vezető történetnek. Egyelőre nem tudni, hogy az említettekkel pontosan mikor találkozunk éles körülmények között, de várhatóan valamikor az ősz folyamán magunk is megtapasztalhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)