Hirdetés

Zsaruk célkeresztben - Az utolsó műszak kritika

|

Ez az ősz egyértelműen az akciófilmeké. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Skyfall után, rövid időn belül, már a második remekművet kapjuk ebből a műfajból.

Hirdetés

Sok tekintetben csúcspont, kiemelendő példa és sokáig megismételhetetlen remekmű Az utolsó műszak. Azt hiszem ezzel az egy soros bevezetővel mindent elárulok a film minőségéről. David Ayer forgatókönyvíró, rendező a Halálos iramban, de főleg a Kiképzés forgatókönyvével bombaként robbant a köztudatba a 2000-es évek elején, ám az első rendezésére egészen 2005-ig kellett várni, de igazán nagyot alkotni a filmkészítés egyik ágában sem sikerült neki.

Egészen mostanáig. Sokat kellett rá várni, de Az utolsó műszak megtekintése után elmondhatjuk, hogy abszolút megérte a várakozás. Az utolsó műszakkal ugyanis rendezés és forgatókönyvírás terén is hatalmasat alkotott.

A remek pontszámot kapott filmről szóló kritika folytatását a CineStar-on olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)