Hirdetés

Ne feledd: a héten még jelentkezhetsz a Zsebpénzügyes vetélkedőre!

|

A határidő közel, de még nem késő, hogy összerántsd a csapatot és megmutassátok, hogy ti értetek a legjobban a pénzügyekhez!

Hirdetés

Nemrégiben szóltunk nektek arról, hogy idén is lesz Zsebpénzügyes, avagy a 16 éven felüli középiskolásoknak szóló pénzügyi vetélkedő, ahol háromfős csapatok mentoraik segítségével bizonyíthatják be, hogy magabiztosan lavíroznak a pénzügyek világában. 

Hirdetés

Ha szeretnétek indulni és megvan a csapat, első lépésként regisztráljatok legkésőbb szeptember 29-éig ezen az oldalon. Az első forduló október 2-án indul, melyet a továbbjutók számára a második kör október 7-11. között követ. A harmadikra október 24. és november 6. között kerül sor, míg az élő döntő november 25-26-án lesz, egy workshoppal összekötve. Mindent, amit a versenyről tudnotok kell, megtaláltok ebben a cikkben, a nyereményekről (laptoptól okostelefonig és táblagépig minden van a kupacban) pedig itt olvashattok bővebben. Hogy kedvet csináljunk nektek, mi is megpróbáltunk megoldani egy feladatsort, ezt láthatjátok alább.

Jelentkezéshez tehát irány a zsebpenzugyes.hu, ahol megtaláljátok az alkalmazást is, mely segít, hogy ne maradjatok le semmiről, és bármikor, bárhonnan elérjétek feladataitokat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)