Hirdetés

Zseni, ahogy Giancarlo Esposito megválaszol pár kérdést a Far Cry 6 kapcsán

|

Antón Castillo megtestesítője stílusos válaszokkal készült a játékosoknak.

Hirdetés

Talán úgy tűnhet, hogy a Far Cry 6 főszereplője Dani Rojas lesz, a sztárja pedig Chorizo (vagy éppenséggel a csatakakas), de a legnagyobb reflektorfény egyértelműen Yara diktátorát, Antón Castillót illeti meg, akit a mindig zseniális Giancarlo Esposito nagyszerű játékával hoz közelebb hozzánk. A Breaking Bad, a The Mandalorian és a Once Upon a Time sorozatokból is ismert színész az eddigi interjúi alapján nagyon örül annak, hogy videojátékban is felbukkanhat és ilyen kaliberű karaktert testesíthet meg, ez a lelkesség pedig a legújabb videóban is tetten érhető. 

Hirdetés

Esposito nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy megválaszol néhány rajongói kérdést a Far Cry 6 és a személye kapcsán, és teszi mindezt a lehető legnagyobb eleganciával, fehér öltönyben, abszolút karakterben maradva. Kiderül például az is, hogy játékbeli fia, Diego valóban a Far Cry 3-ban megismert gonosz, Vaas fiatalkori változata-e. Imádjuk a videó minden másodpercét, valószínűleg ti is így lesztek vele: 

A Far Cry 6 megjelenése október 7-én várható PC-re (Ubisoft Connect, Epic Games), Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, PS4-re, PS5-re, valamint Google Stadiára. Nektek hogy tetszik a videó?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)