Hirdetés

Zseniális trailer jelentette be a Shadow Warrior 3 megjelenési dátumát

|

Eredetileg 2021-ben kellett volna megérkeznie, de pár hónapot csúszott.

Hirdetés

Talán nincs körülötte akkora kultusz, mint a Doom, a Duke Nukem vagy éppen a Serious Sam körül, viszont a Shadow Warrior játékoknak is megvan a maga rajongóbázisa, akik türelmetlenül várták tavaly, hogy Flying Wild Hog újfent elszórakoztassa őket egy látványos akcióorgiával.

A fejlesztőcsapatnak azonban több időre volt szüksége ahhoz, hogy rendkívül akrobatikus és még annál is beszédesebb Lo Wanget irányítva tizedelhessük a démonokat, így végül 2022 lett a dologból. 

Hirdetés

Pár napja már fel is bukkant egy dátum a PlayStation és a Microsoft digitális boltjában is, ami belőtte, hogy mikor számíthatunk a játékra, most pedig megérkezett a hivatalos megerősítés is egy végtelenül mókás videó képében. Ebben nem csupán megtudhatjuk, hogy milyen játékelemeket kapunk a Shadow Warrior 3-ban, de az is kiderül, hogy a Flying Wild Hog shootere március elsején érkezik PC-re (Steamen), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az előrendelők egy csápos Koromodako Katana skint kapnak, azok pedig, akik PS-en vagy Xboxon szavaznak bizalmat a Shadow Warrior 3-nak, megkapják ajándékba az első és második részt is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)