Hirdetés

Zseniális trükkel nyert PvP-ben ez az Elden Ring játékos

|

Taktikus helyezkedés, vagy emberfeletti reflexek helyett ésszel járt túl a betolakodó eszén egy rafinált Elden Ring játékos.

Hirdetés

A Soulslike játékok egyik visszatérő eleme, hogy nem minden az, aminek látszik, a ládának tűnő szörnyek, vagy a Chameleon varázslat, aminek a segítségével a játékosok is élettelen tárgynak álcázhatják magukat, mind bizonyították, hogy az első benyomás könnyen csalóka lehet.

Nincs ez máshogy az Elden Ringben sem, aminek PvP-mechanikája kapcsán egy rendkívül ravasz stratégiát talált ki egy játékos, ami legalább egy esetben be is jött neki.

Hirdetés

Az xdc_lis nevű Reddit-felhasználó természetesen el is dicsekedett nem mindennapi teljesítményével a fórum az Elden Ringhez kapcsolódó közösségében, amikor harc nélkül győzött le egy másik játékost. A stratégiája lényege az volt, hogy egy NPC-nek álcázza magát, megvárja, míg ellenfele megunja az utána való kutatást, és kilép a meccsből, ami vereséget is jelent neki. Ennek érdekében xdc_lis nemcsak felvette az egyik gépi ellenfél által használt ruhát és felszerelést, hanem a még úgy is ölte meg az NPC-t, hogy a hullája egy bokorba, nehezen látható helyre kerüljön. Ezt követően fel-alá sétált az ösvényen, ahol áldozata eredetileg őrjáratozott, ez pedig elég volt ahhoz, hogy ellenfele ne találja meg.

A posztra egyébként az a játékos is válaszolt, akit sikerült átverni, kommentjében ő is megdicsérte az álcát, elmondása szerint a fáklya volt az a részlet, ami igazán meggyőzte arról, hogy egy NPC-t lát.

Az Elden Ring játékosai egyébként lehet, hogy hamarosan újabb PvP lehetőségeket kapnak, de ezzel kapcsolatban még semmit nem jelentettek be a fejlesztők.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)