Hirdetés

Zsoldosok kereszttűzben - jön a Jagged Alliance: Crossfire

|

Önállóan futó kiegészítőt jelentett be a Kalypso Media és a bitComposer Games a Jagged Alliance: Back in Actionhöz.

Hirdetés

Túlzás lenne azt állítanom, hogy az 1999-es Jagged Alliance 2 rajongójaként életem legnagyobb csalódása lett volna a Jagged Alliance: Back in Action, de nem is legszebb emlékeim között tartom számon.



A játék ettől függetlenül egész jól fogyott - Steamen hetekig szerepelt az első tízben -, olyannyira, hogy már útban is van az első kiegészítő, ami még csak nem is igényli az alapjátékot. A két szoftver egymástól való függetlensége könnyen magyarázható azzal, hogy Arulco helyett ezúttal Khanpaa békés országa lesz ténykedéseink helyszíne, ahova Behnam Atiqullahs nagykövet kérésére érkezünk kivizsgálni, hogy kik azok a rejtélyes zsoldosok, akik rátámadtak népére. Természetesen, ha már egyszer ott vagyunk, akkor rendet is rakunk, amiben tíz új zsoldos, és számos új fegyver lesz a segítségünkre. A kampány hossza várhatóan 15 és 20 óra között alakul.



A megjelenés időpontja még nem ismert, de a platform adja magát: PC.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)