Hirdetés

Zúzós a Warhammer 40K: Darktide első játékmenet trailere

|

A Vermintide fejlesztőinek következő játékában a császár nevében kockáztathatod az életed.

Hirdetés

A Warhammer: Vermintide játékokkal befutott Fatshark is ott volt a The Game Awards 2020-on, és egy új címet hozott magával. Sem a jól bejáratott műfajtól, sem az univerzumtól nem távolodott el túlságosan a csapat, de lehet, hogy pont ez lesz az, ami harmadszorra is meghozza majd az elismerést. Nehéz elképzelni, hogy a Warhammer 40,000: Darktide-dal melléfognának a pufók cápák.

Hirdetés

A közkedvelt science-fantasy univerzumban játszódó lövölde a Vermintide-ból veszi az alapokat: a négy személyre szabott kooperatív mészárlás során az a célunk, hogy mind egy szálig kiirtsuk a Káosz katonáit. A játékmenetből a TGA alatt kaptunk egy apró, ám ízletes falatkát.

A megjelenés 2021-ben várható PC-re és Xbbox Series X/S-re, ráadásul már az első napon bekerül a Game Pass kínálatába is. Ti beneveztek majd rá, vagy épp elég volt nektek a kooperatív zúzásból mindaz, amit a két Vermintide nyújtott?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)