Hirdetés

Zúzós Atomic Heart trailer fedi fel a megjelenés időszakát

|

A Mundfish emellett a szovjet BioShocknak becézett Atomic Heart sztorijáról is mesélt.

Hirdetés

Különleges zamatuk van az egykori Szovjetunió területéről, illetve annak érdekszférájából érkezett FPS-eknek, ezért világosan megkülönböztethetőek nyugati társaiktól. Persze nem mindegyik arat sikert nemzetközi viszonylatban is, de úgy tűnik, hogy a S.T.A.L.K.E.R. és a Metro szériák mellé feliratkozhat egy harmadik is, az Atomic Heart. Az orosz Mundfish alkotásába PC-n, PS4-en, PS5-ön, valamint Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon tudunk majd belekóstolni.

Hogy mikor, az továbbra is kérdéses, ám most egy lépéssel közelebb kerültünk a megfejtéshez, mivel kiderült, hogy a játék még idén megjelenik, méghozzá valamelyik 'ber' végződésű hónapban. Ez azt jelenti, hogy szeptembertől decemberig bármikor befuthat (és debütálása akár egészen közel eshet a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl megjelenéséhez). Az időpontot csak később leplezi majd le a csapat, de bármelyik napra is essen, az már biztos, hogy első pillanattól fogva elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában.

Hirdetés

A Mundfishnek akadt még mondanivalója a megjelenési intervallum megnevezésén túl is, a csapat elérkezettnek látta az idejét, hogy több részletet is megosszon az érdeklődőkkel az Atomic Heart történetéről. A cselekményt az 1950-es évek egy alternatív változatába helyezték, amely arra épül, hogy egy szovjet tudóst feltalálta a polimert, egy olyan anyagot, ami képes energiával ellátni a jövő technológiáit, és ezáltal a Szovjetunió a tudomány, azon belül is a robotika és az MI-fejlesztés éllovasává, majd pedig a világ vezető hatalmává vált.

Sechenov professzor következő grandiózus projektje a The Collective (Kollektíva) névre keresztelt neurális háló lehetővé tenné, hogy az emberek az elméjükkel irányítsanak robotokat, valamint azonnal hozzáférést nyerjenek az emberiség teljes tudásanyagához. Csakhogy mindössze pár nappal a beharangozott demonstráció előtt történik valami a 3826-os számú titkos létesítményben, ami keresztülhúzza a terveket.

Beszámolók szerint a kutatók munkáját segítő robotok megőrültek, és vérfürdőt rendeztek a komplexumban. Ezért a helyszínre siet Sergey Nechaev (őt alakítjuk mi), a prof kedvenc tanítványa, aki nem mellesleg még elit KGB-ügynök (P-3 a kódneve), háborús veterán, és a teste tele van katonai szintű beültetésekkel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Sergey legtöbb fegyvere teljesen konvencionális (de fejleszthető), ugyanakkor akadnak kísérleti flinták, közelharcra is alkalmas fura célszerszámok is az arzenáljában. Nem beszélve a polimer-alapú kesztyűről, ami olyan emberfeletti képességekkel ruházza fel hősünket, mint a telekinézis vagy a fagyasztó sugár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)