Hirdetés

Zúzós gameplay videót villantott az új Dungeons & Dragons játék

|

Nem csak a Dark Alliance játékmenetébe nézhetünk bele, megjelenési dátumot is kaptunk.

Hirdetés

Meglepő belegondolni, hogy a Dungeons & Dragons: Dark Alliance a 2019-es The Game Awardson mutatta meg magát először. Ekkor derült ki, hogy a Wizards of the Coast támogatásával, a Tuque Games-nél formálódó projekt egy TPS-nézetű, hack & slash akció-RPG lesz, amely olyan - R.A. Salvatore által megalkotott - karaktereket is felvonultat majd, mint Drizzt Do'Urden, Catti-Brie, Bruenor és Wulfgar. A sztori szerint főhőseink szörnyek armadájával veszik fel a harcot, amik egy hatalmas ereklye miatt szállták meg a Forgotten Realms északi régióját, Icewind Dale-t.

A fejlesztők elmondása alapján a kooperatívan is átélhető, pörgős harcok során több mint 30 különböző típusú bestiával küzdhetünk meg (mint a verbeeg), és mindegyiknek saját személyisége, trükkjei lesznek. Olyan szörnyeket és környezetet akartak megalkotni, amik hűek az alapanyaghoz, ígéretük szerint pedig a harcrendszerbe könnyű lesz beletanulni, de nehéz lesz a mesterévé válni.

Hirdetés

A fejlődést is ránk fogják bízni, azaz nagyrészt megválaszthatjuk majd, hogy milyen sorrendben szeretnénk elvégezni a küldetéseket, amikkel rengeteg kincset szerezhetünk és alkalomadtán titkos területeket is találhatunk (még nagyobb kihívásért és lootért vissza is lehet térni). Íme egy kis ízelítő a játékmenetből:

A Dungeons & Dragons: Dark Alliance június 22-én fog megjelenni PC-re (Steamen), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S-re/X-re. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)