Hirdetés

Zúzós trailer vezeti fel a Battlefield 2042 első szezonját

|

Földrengés sújtotta területre visz a Battlefield 2042 első szezonja, a Zero Hour.

Hirdetés

Zavarba ejtően hosszú időre, több mint fél évre volt szüksége a DICE-nak ahhoz, hogy a Battlefield 2042 elengedhetetlen foltozgatásával párhuzamosan legyártsa a Zero Hour névre keresztelt első szezon tartalmait, amelyekbe június 9-én ugorhatunk fejest. A csapat egyetlen új térképet, ugyanennyi specialistát, két helikoptert és három flintát ad hozzá az alapjátékhoz, mi pedig ennek láttán nem tudunk szabadulni a gondolattól, hogy mindez túl kevés, ráadásul talán már túl későn is érkezik ahhoz, hogy megállítsa, vagy legalább lefékezze a Battlefield 2042 játékosszámának zuhanását.

Hirdetés

Nyilvánvalóan az Egyesült Államok és Kanada határán fekvő, földrengés szaggatta Exposure a csomag sztárja, amely valamivel kisebb az eddigi térképeknél. (Ez persze nem meglepő annak tükrében, hogy a 128 fős ütközetek ígérete lényegében már csak jól hangzó marketingfogás.) Így aztán hamarabb találnak maguknak célpontot azok a játékosok, akik a Huron és Hannibal típusú helikopterek valamelyikét irányítják.

Pont az ő hatástalanításukra (és minden más jármű ellen) találták ki az új specialistát, Ewlina List, aki automatikusan képes kiszúrni és azonosítani a sérült szerkezeteket, hogy aztán irányított rakétájával megadja nekik a kegyelemdöfést.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Emellett találunk még egy számszeríjat, egy füstgránát-vetőt, valamint egy közepes hatótávolságú, kettős tüzelési móddal rendelkező puskát, a BSV-M-et. Mindezt egy új battle passbe csomagolta a DICE, amelynek játékélményt fokozó tartalmaihoz mindenki hozzáférhet, míg a kozmetikai célt szolgáló fejlesztéseket kizárólag az értük fizető ügyfelek élvezhetik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)