Hirdetés

Zynga - saját platform, a Facebooktól függetlenül

|

Farmville, Mafia Wars, Cityville és még sorolhatnám sokáig - a Zynga a Facebook legnagyobb játékelőállítója.

Hirdetés

Tagadhatatlan, hogy a Facebook tette naggyá a Zyngát - a nagy közösségi platform nélkül a Farmville típusú játékok nemigen tudtak volna elterjedni világszerte.

Az egyetlen platformtól függés azonban kétélű fegyver, erre a Zynga emberei is rájöttek, így saját kezükbe vették az ügyeket, létrehoztak egy közösségi platformot a saját játékaik számára. Ez a platform a Zynga.com - on lesz megtalálható és a bétája néhány napon belül indul. Első körben olyan Zynga címek lesznek megtalálhatóak itt, mint a Words With Friends, CastleVille, Zynga Poker, Hidden Chronicles és a CityVille.

Akik a Facebookon játszottak ezekkel a játékokkal, azoknak nem kell megijedniük - teljes integráció lesz ugyanis, egyrészt Facebook azonosítóval is be lehet majd lépni a Zyngára, másrészt a Facebook alól ugyanúgy lehet majd játszani a játékokkal. Az új platform valós idejű csevegési lehetőségeket és úgynevezett "helpfulness score"-t azaz segítőkészség pontszámot is számol majd - ez utóbbit azok kapják, akik segítenek játékostársaiknak. 

A Zynga külső fejlesztőket is be akar vonni platformjára: az első ilyen fecskék a MobScience (Infamous Anarchy), Row Sham Bow (Woodland Heroes) és a Sava Transmedia

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)