Hirdetés

Zynga - több új "Ville" játék érkezik.

|

A Zynga a FaceBookkal együtt lett hatalmas - a játékfejlesztő cég a közösségi játékok legnépszerűbb darabjai közül alkotott meg néhányat.

Hirdetés

Szinte mindenkinek a családjában van olyan ember, aki Farmvillezett, vagy valamelyik más "Ville" játékot kipróbálta a Zyngától. 

Most a világ egyik legnagyobb kiadója (mert közben a Zynga azzá vált) bejelentette, hogy a "Ville" franchise három új fejezettel bővül majd. 

Az első játék a The Ville, amely egy Facebookos cím és amelyben "létrehozhatod álmaid otthonát", " megválaszthatod a karriered" és a barátokkal "lóghatsz". Elsőre olyan, mint egy FaceBookos The Sims. 

A második egy éttermi szimulátor, a ChefVille, amelyben a játékosok létrehozhatják és menedzselhetik saját virtuális éttermüket. Sőt, még valós recepteket is tanulhatnak a játék során. 

A harmadik cím pedig a FarmVille II lesz, amely elvileg az eredeti szebb grafikákkal és animációkkal felfrissített verziója lesz. 

The Ville:

ChefVille

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)