Hirdetés

Hírek

2 új Panzers kép

2004.01.22 16:39

Bizomány! Két újabb, szemet gyönyörködtető Codename: Panzers képecske bukkant fel a hivatalos honlapon. A változatosság kedvéért ezek is iszonyat szépek, de én azt mondom elég! Lázadjunk :D Követeljünk új animot, vagy játszható demót :) Azért csekkoljátok ezeket is, jobb híján bőven megteszi:

[PATCH] Black Hawk Down

2004.01.22 15:54

A NovaLogic legutóbbi játékához, és annak kiegészítőjéhez érkezett javítás. Mostantól a Delta Force: Black Hawk Down-nak és a Team Sabre-nek is 1.5.0.5. a legújabb verziója. Az előbbihez itt, míg utóbbihoz emitt találjátok a patchet.

Juiced a Juicedtól :)

2004.01.22 12:48

A Juiced Games a mai napon elárulta, hogy a a még decemberben előkerült Juiced című játéka PC-re is megjelenik (nem csupán PS2-re és Xboxra ahogy korábban tervezték). Egy autós játékról van szó, melyben 50 liszenszelt verdát nyüstölhetjük majd. Íme néhány gyártó: Toyota, Honda, Nissan, Dodge, Ford, Mazda Mitsubishi, Pontiac, Holden, Volkswagen, Fiat, Renault, Subaru, Peugeot, Chevrolet. A felhozatal tehát valóban elég tisztes, más kérdés, hogy milyen lesz maga a játékélmény. Kissé félek, hogy csak egy újabb konzolos átirat lesz, ami pedig általában nem szokott jól sikerülni (tisztelet a kivételnek). Hamarosan indul a hivatalos oldala, remélhetőleg akkor már képeket is megleshetünk belőle. Update: Imhol valának az első shotok is :)

Új MOHAA?

2004.01.22 11:59

Habár manapság egyre kevésbé lehet hinni az online áruházak megjelenési listájának, és egyre cifrább felhozatalának, ki tudja... lehet, hogy ezúttal lesz valami igazság. A Gamestop oldalán feltűnt egy eleddig ismeretlen Medal of Honor kiegészítés. A War Chest alcímmel ellátott csemege megjelenését már idén, március 2-ára datálják, ami elvből megkérdőjelezi hitelességét. Majd meglátjuk mi lesz. Thanks Mike.

[DEMO] Wakeboard Unleashed

2004.01.22 09:22

A közvetlen megjelenésével bejelentett Wakeboard Unleashed-nak is befutott a demója reggelire. Az Aspyr fejlesztésében a játékos szörftudásának hódolhat, vagy legalábbis megtapasztalhatja, milyen veszélyesek tudnak lenni a nagy vizek habjai. Egész szépen kivitelezett grafikával áldották meg, és nem olyan iszonyatosan nehéz darab, mint a tegnapi, fél gigás Far Cry... Thanks Dennis.

[MOVIE] Vietcong: Fist Alpha

2004.01.22 06:52

A Pterodon is igyekszik vihart kavarni ezekkel a videókkal, na nem ám azért, mert kötekedni akarna, csak egyenesen hármat is kiadott :). A kiegészítő lemezt prezentáló videók célja megmutatni mi rejlik ennek az FPS adaléknak a bugyraiban. Nyugat-Európában már Január 30-án kézhez vehetik a szerencsések. Thanks GH.

Patchvihar reggelire

2004.01.22 06:48

Hála az EA-nek megérkezett a Total Club Manager 1.2-es javítása. A viharkavarásban segít neki az Ubi Soft által kiadott IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles 1.22-es patch, valamint a Tiger Woods PGA Tour 2004 legelső, 1.1-es javítócsomagja is. Bónuszként pedig beszáll még a Savage legújabb, testes (több, mint 70 mega) bugtapasza is.

 • Forgotten Battles v1.21 -> v1.22 Patch
 • Savage v2.00b Patch
 • Tiger Woods PGA Tour 2004 v1.1 Patch
 • Total Club Manager 2004 v1.2 Patch (angol)

 • 'Reggelt...

  2004.01.22 06:39

  Az Ubi Soft igazmondásának köszönhetően tegnap megkaptuk a Far Cry demóját. Aki eddig nem merte leszedni, nyugodtan kezdje meg, mert nem fog csalódni :). Ellenben az az egy biztos, a gépünket jól megdolgoztatja. Reméljük, hogy például a Heroes V-nél is ilyen pontosan csinálnak majd mindent. Azt pedig csak méginkább, hogy más kiadó, fejlesztő párosokra is ez a stílus lesz jellemző.

  Az Aberdeen-Glasgow vonalon a kalauz lefülel egy jegy nélkül utazó skótot. Hosszas vita után a kalauz azt mondja a potyautasnak: - Jó, én befejeztem! Ha nem fizet, kihajítom a bőröndjét a vonatablakon. - Maga vadállat! - hördül fel a skót -, megölné a fiamat, aki már amúgyis elgémberedett odabent?

  Supreme Ruler 2010 béta

  2004.01.21 22:49

  A Strategy First világgá kürtölte, hogy mostantól lehet jelentkezni a BattleGoat Studios kezei alatt készülő Supreme Ruler 2010 bétatesztjére. Ez tulajdonképpen egy stratégiai játék lesz, ahogy azt már megszokhattuk a kiadótól. Teszternek itt lehet jelentkezni.

  [PATCH] MtG Battlegrounds

  2004.01.21 22:36

  Van akinek a snapszli, van akinek a Magic the Gathering a kedvenc kártyajátéka. Az utóbbiak örülhetnek, hiszen a Battlegrounds tovább javul a patch által, amit innen tölthettek le. Nem mondom, hogy nehogy a pad alatt játszatok vele, ez a veszély (sajnos) senkit sem fenyeget.

  Top 10

  2004.01.21 19:05

  Ezen a héten sem maradunk 10-es eladási lista nélkül. Most a Január 10-ével záruló hét került a górcső alá, ami szerintem csak a Sim City 4 Deluxe a meglepő... 1. Call Of Duty 2. The Sims Deluxe 3. The Sims: Makin' Magic 4. MS Age Of Mythology 5. The Sims Double Deluxe 6. Madden NFL 2004 7. MS Zoo Tycoon: Complete Collection 8. Sim City 4 Deluxe 9. The Sims: Superstar 10. The Sims: Unleashed

  [DEMO] Chicago 1930

  2004.01.21 15:52

  Ugyan most úgyis a Far Cry miatt van leterhelve kicsiny szerverünk, gondoltam szólok, hogy idő közben kijött még egy demó. A Chicago 1930 angol kipróbálható változatáról van szó. Aki még nem próbálta ki az elmúlt hetekben a németajkú változatot, annak itt az új verzió (szerverünkön lecseréltem a német változatot erre). Bővebb infót itt találhatsz róla. Thanks jd.

  [OST] Gothic 2

  2004.01.21 12:43

  A GenGamers nem nagyon lazsál, és úgy fest, hogy ők is rákaptak a játékzenékre! A Hitman 2 után a Gothic 2 muzsikáit is bezsebelték. Egészen pontosan 8 fájlocska vár mindenkire, aki ellátogat ide. Persze örülnék annak, ha ti is dobnátok egy mailt, ha találnátok valamilyen játékzenét! Felőlem akár 95-ös időkből is jöhet, ha van :)

  Bezár az iGames

  2004.01.21 12:34

  A Homelan információi szerint újabb játékkiadó társulat kényszerül bezárni kapuit. Az S2 Games gondozásában készült Savage kiadója nem kommentálta a helyzetet, de mivel nagyon kevés játékot tudtak forgalomba hozni, ez végülis érthető. Annyit azért még lehet tudni, hogy a Savage fejlesztői továbbra is támogatják a játéko, ha felmerül valami probléma, megcsinálják a szükséges javításokat.

  Schizm II képek

  2004.01.21 12:31

  Sajnos valóban igaz, hogy az igazán jó kalandjátékok ideje lejárt. Persze mindig vannak kivételek. Ezek közé tartozik a Schizm folytatása is, melyben a játékos egy horrorral teli univerzumban találja magát. Már nem is kell rá olyan sokat várni, hiszen a februárban érkezik. Viszont ezúttal 5 új képet leshetsz meg belőle. Íme:

  [OST] Hitman 2

  2004.01.21 12:23

  Játékzenei "rovatunk" következő képviselője a hidegvérű bérgyilkos második kalandsorozatát feldolgozó játék muzsikája lett. A Hitman 2 nem csak profi kialakításával, de zseniális zenéjével is hódított anno. Amíg be nem fut a folytatás, szerintem bátran töltsétek le, és élvezzétek a zenei hatást. Sajna csak 4 MP3 :( Erre tessék.

  Kézikonzol a Nintendotól

  2004.01.21 12:21

  A sokáig csak pletykaként terjedő Nintendo féle kézi konzol a mai napot valós alakot öltött. A Ninento DS - avagy Dual Screen egy 3 incses TFT LCD kijelzővel lett felszerelve. 1 gigabit memória áll rendelkezésünkre a játékok és elmentések tárolására. A rá készülő játékokról egyelőre semmi biztos infó nincs, de az egyértelmű, hogy az idei E3 ad otthont az első igazi bemutatkozásnak! Ha tartják a terveket, akkor még idén a boltokba is kerül. További részletek itt.

  SC5 - újabb életjel!

  2004.01.21 12:17

  A hivatalos bejelentés ugyan még mindig nem érkezett meg, francia felségterületen úgy tűnik már megerősítették a SimCity 5 fejlesztését. Szinte bizonyos, hogy az enginnek köze lesz a már jó ideje mutogatott Sims 2 motorjához. Az tuti, ha azzal készül, igencsak részletesen dolgozzák majd ki. Remélhetőleg megérkeznek az első képek is belőle!

  [DEMO] Far Cry !!!

  2004.01.21 06:34

  VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Mindenki így tartsa be amit mondott... Az ígérethez híven, ma 2004. január 21-én meg is kaptuk a Far Cry demóját! A Crytek ezen sikervárományos FPS-ének kipróbálható verziójában egy teljes szigeten, pár fegyverrel és néhány járművel próbálkozhattok. A 3 nagy név -Doom III, Half-Life 2, S.T.A.L.K.E.R. Oblivion Lost - mellé pedig azt hiszem jócskán kijelenthetjük, a sokáig figyelmeket kerülő Far Cry is feliratkozott. A brutális (~500 Mb) méret ellenére droidokat izzítani, és azonnal letölteni!!!

  Update 1: Figyelem! Csak az töltse a demót, akinek van is olyan internet kapcsolata, hogy megengedheti. Egyre több helyen szedik le ezt a demót, mert úgymond "nem hivatalos". Hogy ez pontosan mit jelent nem tudom (lehet, hogy csak a határidőt nézték el a kiadással kapcsolatban). Az sem kizárt, hogy estig lesz egy jóval kisebb változat is. Még nem szedem le lokálból, mivel nem derült ki, hogy mitől nem hivatalos... Update 2: Utánaérdeklődtem, és sajna csak arról van szó, hogy a demó este 6-tól lesz hivatalos... vagyis ugyanez a demó, ilyen iszonyatos mérettel. Akkor hát tölthetitek, mert ezt már tőlünk lokálból nem robbanthatja le senki :)

  'Reggelt...

  2004.01.21 06:28

  Úgy látszik elkiabáltam a tegnapi dolgot... Akkora hóvihar kerekedett mifelénk, hogy alig bírtam kötélen behúzni magam a házba. De, mint azt hallottam nálatok is hasonló volt a helyzet. Ellenben lehet készíteni a droidokat, meg még itt maradni legalább pár percig a kötelező suliba, munkahelyre való indulás előtt. Addig is, míg megtudjátok miért marasztallak titeket, próbáljátok ki ezt a minikalandot !:) (Thanx *Jam*)

  0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

  Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

  Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd, hogy értesítéseket küldjünk, és cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a GTA VI-ot vagy a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)