Hirdetés

Hírek

[MOVIE] Dredd vs Death

2004.03.18 16:21

Habár Európában már kijött, az Evolved Games kiadott egy újabb, 5 megás videót a Judge Dredd: Dredd Versus Deathből. A horrorisztikus környezetben játszódó brutális elemekkel tuningolt FPS-re az amerikaiknak még várniuk kell. De jó dolog ez arra is, hogy aki eddig nem tette, talán majd e videó láttán beszerzi. Kitt-katt...

Postal 2 kieg áprilisban

2004.03.18 16:17

A görög hell-tech bejelentette, miszerint hamarosan számolnunk kell azzal, hogy a boltban látjuk majd a Postal 2: STP-t. A Share The Pain alcímmel ellátott kiegészítőről a kiadó elmondta, április 16-án várhatjuk (mi, európaiak). Másrészt nagyon kellemesen fellépített, játékot dícsérő szöveggel tették ezt meg :). A cuccosról további infók itt. Update: Köszönet az észrevételekért és egyben elnézést a bakiért.

Crashday képek, szépek :)

2004.03.18 13:53

A nagy kavalkádban kezdjük elfelejteni a Crashdayt. Az új képek arról gondoskodnak, hogy ha ez előfordult volna, gyorsan felírjuk a papírra, hogy amint kijön, megvenni :) Nagyon szép és jó játék lesz ez... De grafikában talán a TOCA Race Driver 2 viszi a pálmát (az eddig látottak alapján).

You Are Empty oldal

2004.03.18 13:36

Az 1C beindította egyik legújabb játékának, a You Are Emptynek a hivatalos honlapját. Az FPS a Digital Spray Studios fejlesztésében készül. Érdemes elnézni a címre, érdekes feladatnak ígérkezik a játékban lévő ellenségek levadászása a rendelkezésre álló eszközökkel. Mellesleg a DS 2 motorjával futunk akció közben... Az oldalt itt találjátok meg.

Thief: DS finomságok

2004.03.18 13:27

Valószínűnek tartom, hogy igen sokan vártok bővebb információáradatra és képtámadásra a Thief: Deadly Shadowssal (Thief III) kapcsolatban. Frissült a hivatalos honlap, így valamelyest elégedettek lehettek. Vadiúj képek, karakter-és fegyver leírások, miegymás. Kalandra fel!

Live from CeBIT #1

2004.03.18 09:36

Megérkeztünk a tett helyszínére. Az idő szép, a madarak csiripelnek, a hardveres cégek képviselői pedig újfent elözönlötték a terepet. Hamarosan megkezdjük körutunkat, melynek során igyekszünk minél több infót szerezni a jövőről :) Következő számunkban hatalmas összefoglalót olvashattok majd a rendezvényről, de azért igyekszem némi exkluzív infóval szolgálni innen, Hannoverből. Az Erő legyen veletek :)

[PATCH] Age of Wonders: SM

2004.03.18 06:54

Az Age of Wonders: Shadow Magic megalkotói biztosítván a még hibamentesebb, tökéletes játékot, kiadtak egy patchet. A hihetetlen közérzetet magából kiárasztó cuccos atyja mellesleg a Gathering, amely most az 1.3-as verziójú javítást tette közzé. Ide kell elfáradnatok érte...

Kuma War béta

2004.03.18 06:51

A jelenkor történésein alapuló játék bétájában a gonosz embereket vagdalhatjuk konyhakész állapotra, megfűszerezve egy-két gránáttal. A Kuma Reality Games kiadta a játék bétáját, melyet bárki letölthet. A 326 Mbyteos csomag két missziót biztosít. Bár én még nem láttam, de valószínűleg nagy ellenfele lehet a kategóriájában elmúlt időben piacra dobott játékoknak. Klikk!

UT 2004 + Warcraft 3 pályák

2004.03.18 06:47

Az UT 2004 még csak nemrég futott be a nép keze közé, de az biztos, hogy még senki sem unta meg. Valószínűleg nem is fogja a következő részig, de, hogy biztosan ne legyen így, kiadtak egy szép pályát. Amely multis játéklehetőséget biztosít az ONS-ként rövidített kategóriában. Erre tessék... Másik pályánk, amely érkezett a Blizzard gyorsvonatán száguldott fel a netre, és a Warcraft III-hoz klappol. A Shamrock Reef nevű térképet itt tehetitek magatokévá.

'Reggelt...

2004.03.18 06:42

Fémséges reggelt kívánnék, ha fémkedvelő lennék... Már, hogyha van ilyen :) Így legyen inkább sz-szel. Odakint fölöttébb jó idő tátong ránk, innentől már csak az lehet a kérdés, nyáron 50 vagy 60 fok lesz? :) A ma reggeli kacagtató szósorozatunkat G-San kolléga fülelte le a határnál. Begyűjtés után úgy döntött, megosztja veletek:

Három elnök, a magyar, a bulgár és a román, készülõdnek az EU-ba. Az interjú elõtt figyelmeztetik õket, hogy a "green", "pink" és "yellow" szavakkal kell mondatot alkossanak. Elsõ a bulgár elnök: - I wake up in the morning. I see the yellow sun. I see the green grass and I think to myself: I hope it will be a pink day. Második Mádl: - I wake up in the morning, I eat a yellow banana, a green pepper and in the evening I watch the pink panther on TV. Majd Ion Iliescu: - I wake up in ze morning, I hear ze "green...green...", pink up the phone and I say... "Yellow?"

Vivendi érdekességek

2004.03.17 19:26

A Vivendi Universal nemrégiben tartott egy szép nagy konferenciát, melyben kivesézték a tavalyi évet (üzleti szempontból), és átnézték mit is terveznek 2004-re. Kiderült, hogy 2003-ban a Simpsons Hit & Run (bevétel: 63,7 millió dollár) és a Hulk (bevétel: 56,6 md) is megelőzte , kiváló WarCraft 3: Frozen Throne (bevétel: 40,4 md)… Az idei tervek közt kutakodva feltűnt egy eddig be nem jelentet játék, ami a Predator nevet kapta. Sajnos nem tudni, hogy ez most tényleg egy predatoros játék (az lenne ám az igazi csemege!), vagy csak a nevében hasonlít a kiváló vadászokhoz.

[DEMO] SC:PT

2004.03.17 19:03

VÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Mint derült égből a villámcsapás megérkezett a Splinter Cell Pandora Tomorrow demója. Egyetlen egy pályát tartalmaz, ami a „Paris-to-Nice train” névre hallgat. Egy vonaton kell akcióznunk, természetesen mindenféle csodaketyere a segítségünkre lesz a küldetés sikeres teljesítésének érdekében. Tessék szépen letölteni, hiszen csak 118 mega! Ne feledjétek, a héten még lesz egy többjátékos demó is!

Mirror 1 Mirror 2 Mirror 3 Mirror 4

[MOVIE] Everquest 2

2004.03.17 19:00

Egy nagyon szomorú MMORPG-s hír után következzen egy jó! Bepillantást nyerhetünk az Everquest 2 csodálatos világába, hiszen Sony Entertainment Online egy iszonyatosan nagy felbontású (vagy csak rosszul tömörített?) filmet adott közkézre. Csupán 1 perc de 205 megabájtot foglal!!! Ez jóval több mint a Splinter Cell: Pandora Tomorrow demója (upsz, elszóltam magam:)), de akinek kedve van hozzá, az innen le tudja tölteni.

Viszlát Earth & Beyond!

2004.03.17 18:50

Úgy látszik az Earth & Beyond is a Motor City Online sorsára jut. Az Electronic Arts 2004 Szeptember 22-én leállítja a szervereket, és végleg elbúcsúzik ettől az űrös MMORPG-től... ez annyit tesz, hogy senki soha többé nem tud vele játszani, gyakorlatilag lehúzhatja a WC-n a gammát...

[MOVIE] Far Cry

2004.03.17 18:41

Amint észrevettétek, a Március 15-re beígért harmadik Far Cry demó nem érkezett meg. Igazából nem árulták el, hogy mi lett vele, viszont egy új dologgal büszkélkedett el az UbiSoft: miután leszállították a boltokba a játékot (jövő hét), kiadnak (de tényleg) egy többjátékos demót. Amíg ez a pillanat el nem érkezik, addig is kedveskedtek nekünk egy új filmecskével, amiben néhány járművet tekinthetünk meg. Három különböző felbontásban tudjátok letölteni, az UbiSoft szerveréről.

Készül az első MMOMG!

2004.03.17 18:30

A Sega és a Nokia együttműködésének eredményeképp készülget az első MMOMG! Láttunk már mindenféle MMO-t de MG-t mindeddig nem. Ez a különös 5 betű a "massively multiplayer online mobile game" nevet rejtegeti, avagy "csak neten játszható mobilos játék". Az N-Gage fanokat örvendezteti meg vele Nokia, hogy az amúgy sem kicsi telefonszámlák az egekbe szökjenek... Az alkotás a Pocket Kingdom: Own The World nevet kapta, még idén, a 3. negyedévben fog megjelenni. Ezen az oldalon pár képet is megtekinthetek belőle, érdemes, hiszen egész szépen néz ki a telefonos mivoltához képest.

[PATCH] Lords of the Realm III

2004.03.17 18:21

A Sierra kiadta az első javítást a Lords of the Realm III-hoz, mely a rovarirtáson kívül mást nem visz véghez. Letölteni innen tudjátok. A patchel egy időben megjelent egy kastély szerkesztő is, azok számára, akik valóban a saját kastélyukban szeretnék irányítani egységeiket. A beszerzése ennek sem nehézkes, hiszen csak le kell töltenetek ezt a 25 megás csomagocskát.

[HuN] HL OF Béta

2004.03.17 18:16

Azok, akik a DVD-s GameStar rendszeres vásárlói/előfizetői, már tudhatják, hogy lassan sorozattá terebélyesednek egy régi nagy klasszikus FPS-hez és annak hivatalos kiegészítőlemezeihez leközölt honosításaink. Igen, a Half-Life első részéről beszélek. Akárki akármit mond, lehet, hogy elkésett dolog most előrukkolni ezekkel, de még mindig tízezrek játszanak vele és csak akad már valaki, aki itthon is tolja :) Sajnos az áprilisi DVD-re időhiány miatt nem került fel semmi ilyesmi, és most is csak egy bétát tudok prezentálni. Arra kérnék mindenkit, aki teheti: Ha megvan az Opposing Force, szedjétek le ezt az alig 50 megás fájlt és próbáljátok ki (multiban is:)), hogy minden oké-e benne. Ha bármi hibát találnátok (természetesen a fordítással kapcsolatosakat), akkor azt írjátok meg például nekem. Ha elegendő információ összegyűlik, a májusi számra felpakoljuk és addigra talán elkészül az utolsó láncszem is: A Team Fotress Classic. Amennyiben nem érkezik visszajelzés, az azt jelenti, hogy hibátlan:D A készítők oldalát itt találhatjátok. (Thanks: saxus és Thommy.)

 • Half-Life Opposing Force Béta Honosítás (53 MB)

 • Top 10 - az uralCoDó

  2004.03.17 13:59

  Egyszerűen hihetetlen, ám mégis jóérzés, hogy már több hete a toplisták élén van a Call of Duty. Végre egy játék, ami beint a Simsnek, és az élen marad. Igazi felüdülés, hogy különösen változatosan vásárolgattak az emberek a Március 6-ával záruló héten, nézzétek csak: 1. Call of Duty 2. The Sims Deluxe 3. Rise of Nations 4. Age of Mythology 5. Zoo Tycoon: Complete Collection 6. The Sims: Makin' Magic 7. Hoyle Casino 2004 8. Delta Force Black Hawk Down: Team Sabre 9. Microsoft Flight Simulator 2004: Century of Flight 10. Neverwinter NIghts: Hordes of the Underdark

  [DEMO] Time of Defiance

  2004.03.17 13:56

  A Time of Defiance minden netéhes stratégát vár, ugyanis 10 napig teljesen ingyen lehet játszani ezzel a stratégiával. A teljes verziót kínálja fel a Strategy First, hiszen a világ első MMORTS-éről beszélünk. A kliens csupán 49,4 megát foglal, már csak az újdonság miatt is érdemes kipróbálni. Innen máris megkezdhetitek a progi letöltését.

  0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

  Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

  Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd, hogy értesítéseket küldjünk, és cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a GTA VI-ot vagy a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)